Nummers

KvK 58381937
BTW 152491466.B01

Over LEAD

foto lydeke

Lydeke Dielissen-van Riel is de oprichtster van LEAD Juridisch Advies (2013).

Na het afronden van haar studie notarieel recht aan de Universiteit Utrecht (2003) is Lydeke gaan werken in het notariaat in de functie van kandidaat-notaris.

Bijna tien jaar is zij werkzaam geweest in deze branche en heeft zij ervaring opgedaan op twee gerenommeerde notariskantoren. Ze heeft zich beziggehouden met de algemene praktijk, met de nadruk op vastgoed- en ondernemingsrecht. Daarnaast heeft zij tijdens haar beroepsuitoefening de notariële beroepsopleiding met succes afgerond.

In 2013 heeft Lydeke afscheid genomen van het notariaat om haar eigen adviespraktijk te starten.

Ze verricht juridische werkzaamheden voor diverse (vaste) cliënten werkzaam in de vastgoedbranche en overige branches. Daarnaast is Lydeke regelmatig werkzaam als interim jurist in zowel de publiekrechtelijke als de privaatrechtelijke sector.

De grote kracht van LEAD Juridisch Advies is dat zij veel waarde hecht aan het bouwen van een persoonlijke relatie met haar klanten. Ze kijkt op maat naar de situatie en alle aspecten van een zaak worden onder de aandacht gebracht. En daarin slaagt zij door er alles uit te halen wat erin zit. En juist die persoonlijke betrokkenheid stellen haar klanten zeer op prijs.

LEAD Juridisch Advies staat voor wie Lydeke is: persoonlijk, professioneel en betrouwbaar.


Lid van de Nederlandse Juristen-Vereniging (NJV)